Enslaved julkaisee ensi viikolla uransa ensimmäisen livealbumin: levyltä kuunneltavissa kaksi kappaletta

Norjalainen progressiivista äärimetallia soittava Enslaved julkaisee uransa ensimmäisen livealbumin perjantaina 19.5. yhteistyössä By Norse Musicin ja Burning World Recordsin kanssa. ” Live” nauhoitettiin nimensä mukaisesti vuonna 2015 Hollannissa Roadburn-festivaaleilla ja se pitää sisällään kaikkiaan kahdeksan kappaletta, joista ”Isa”-niminen on nyt kuunneltavissa Decibel Magazinen kautta.

”Isan” lisäksi levyltä on julkaistu kappale nimeltä ”Death In The Eyes Of Dawn” , joka on kuunneltavissa alla livevideon muodossa.

”Roadburn Liven” miksauksesta ja masteroinnista ovat vastanneet Iver Sandøy sekä mm. Kreatorin, Opethin ja Sepulturan kanssa työskennellyt Jens Bogren. Levyn kansitaide puolestaan on Roadburn-festivaalin graafisena suunnittelijana toimineen Costin Chioreanun käsialaa. Lisäksi kyseessä on Enslavedin viimeinen julkaisu kosketinsoittaja Herbrand Larsenin kanssa, joka jätti yhtyeen viime joulukuussa.

Tuleva livealbumi keskittyy pääosin yhtyeen uudempaan ja progressiivisempaan tuotantoon aina uusimmasta ”In Times” -levystä vuonna 2001 ilmestyneeseen ”Monumensioniin”. ”Roadburn Live” pitää sisällään myös ainutlaatuisena harvinaisuutena coverin Led Zeppelinin ”Immigrant Song” -klassikosta, jolla vierailevat Einar Selvik (Wardruna), Aðalbjörn Tryggvason (Sólstafir), Per Wiberg (Opeth, Candlemass) sekä Menno Gootjes (Focus).

Voit katsoa levyn kansikuvan ja biisilistan tästä:

1. Building with Fire
2. Death in the Eyes of Dawn
3. In Times
4. Daylight
5. Convoys to Nothingness
6. As Fire Swept Clean the Earth
7. Isa
8. Immigrant Song (Led Zeppelin cover)

Kommentoi julkaisua