Enslaved julkaisee perjantaina uuden kappaleen: lyhyt maistiainen kuunneltavissa

Enslaved (© Christian Misje)

Norjalainen, progressiivisia elementtejä äärimetalliin yhdistelevä Enslaved aloitti jonkin aikaa sitten työstämään uutta albumiaan. Bändi kävi myös kuvaamassa vuoden alussa kaksi uutta musiikkivideota, jotka saanemme nähdä pian. Uutta albumia voi odottaa ilmestyväksi tämän vuoden aikana, ja julkaisu tulee tapahtumaan Nuclear Blastin kautta.

Perjantaina 20. maaliskuuta on saatavissa jo ensimakua yhtyeen uudesta albumista, sillä bändi on ilmoittanut julkaisevansa tuolloin upouuden kappaleen. Kappaleesta ja oletettavasti myös sen musiikkivideosta on katsottavissa pieni maistiainen Twitterissä.

Uuden albumin miksauksesta vastaa tuottajaguru Jens Bogren, joka tunnetaan työstään lukuisten metalliyhtyeiden, muun muassa OpethinAt The GatesinArch Enemyn ja Kreatorin kanssa. Bogren on tuottanut myös MokomanStam1nan ja Amorphiksen levyjä.

Uusi albumi tulee olemaan bändin ensimmäinen julkaisu rumpali Iver Sandøyn kanssa, joka korvaa yhtyeen pitkäaikaisen kannuttajan, Cato Bekkevoldin. Yhtyeen edellinen studioalbumi ”E” julkaistiin vuonna 2017.

Kommentoi julkaisua