Enter Rana liikkuu sulavasti vaihtoehtorockin ja post-rockin rajapinnassa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 2.6.2019

Savonlinnasta kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt vaihtoehtorockia soittava Enter Rana on julkaissut uuden ”Our Bloom” -singlensä verkkoon kuunneltavaksi.

”’Our Bloom’ kertoo ohikiitävästä hetkestä, tuntemattoman katseesta, arvaamattomasta ja äkillisesti syttyvästä jännitteestä, johon jää kiinni, ja jonka antaa elää ja kasvaa mielessään – samalla kamppaillen oman moraalinsa ja yhdessä jonkun toisen kanssa asetettujen sääntöjen rajoilla”, bändi bändi uudesta kappaleesta. Kappaleen teksti on laulaja Teemu Lumpeen käsialaa ja sävellys kitaristi Lauri Mäntysen.

”Our Bloom” -single on yhtyeen ensimmäinen julkaisu vuonna 2016 ilmestyneen ”I”-EP:n jälkeen. Yhtye pääsi EP:n myötä esiintymään Emergenza-bändikilpailun finaaliin Saksan Taubertal Open Air -festivaaleille. Bändi oli EP:n myötä myös YleX:n Nosteessa-artisti.

Viime vuodet yhtye on viettänyt luovaa taukoa miehistönvaihdoksista johtuen. Yhtye sai bändistä lähteneen kitaristin tilalle kaksi uutta kitaristia, minkä ansiosta bändi soi jatkossa entistä isommin ja dynaamisemmin. Studio on varattu kesälle uusia julkaisuja varten, joten uutta musiikkia on jälleen luvassa alkusyksystä.

Luetuimmat

Uusimmat