Enter Shikari julkaisi uuden kappaleen – kuuntele ”T.I.N.A.”

Enter Shikari
Enter Shikari

Brittiläinen elektronisen rockin kärkinimi Enter Shikari on julkaissut uuden kappaleen nimeltään ”T.I.N.A.”. Biisi on peräisin bändin tulevalta ”Nothing Is True & Everything Is Possible” -albumilta, joka ilmestyy huhtikuun 17. päivä.

Voit kuunnella kappaleen tästä:

Enter Shikari - Nothing Is True & Everything Is Possible

2. Crossing The Rubicon
3. { The Dreamer’s Hotel }
4. Waltzing off the Face of the Earth (I. Crescendo)
5. modern living….
6. apøcaholics anonymøus (main theme in B minor)
7. the pressure’s on.
8. Reprise 3
9. T.I.N.A.
10. Elegy For Extinction
11. Marionettes (I. The Discovery of Strings)
12. Marionettes (II. The Ascent)
13. satellites* *
14. thē kĭñg
15. Waltzing off the Face of the Earth (II. Piangevole)

Kommentoi julkaisua