Entinen Iron Maiden -vokalisti Blaze Bayley kertoo toipuvansa hyvin sydänleikkauksestaan: ”Tunnen oloni hyvin positiiviseksi”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 27.7.2023

Englantilaisen heavy metal -legenda Iron Maidenin entinen laulaja ja nykyisin soolouraa tekevä Blaze Bayley sai keväällä sydänkohtauksen.

Sydänkohtauksen takia Baileylle suoritettiin ohitusleikkaus, jossa verisuonia siirretään muualta kehosta tukkeutuneiden suonien tilalle.

Nyt Bayley kertoo tuoreessa Blabbermouthin haastattelussa toipumisensa edistyvän hyvin, ja että hänen olonsa on positiivinen.

”Tunnen oloni hyvin positiiviseksi. Aloitan fysioterapian huomenna. Olen kävellyt ja tehnyt niin paljon asioita kuin pystyn. Minua kehotettiin pysymään aktiivisena. Minulle tehtiin nelinkertainen ohitusleikkaus, joten he haluavat, että pysyn liikkeellä, mutta en saa nostaa raskaita tavaroita tai rasittaa rintaani. En ole käyttänyt käsiäni seitsemään viikkoon. En pystynyt nostamaan mitään maitotölkkiä raskaampaa, ja joskus se oli aluksi vaikeaa.”

”Nyt saan voimani takaisin pikku hiljaa. Muutamia särkyjä ja kipuja, mutta ei mitään sydämeen liittyvää. Se on hyvä. Odotan innolla lisää harjoituksia Wolfsbanen jätkien kanssa. Olemme varanneet muutamia keikkapäiviä. Peukut pystyyn, että ne toteutuvat. Se tuntui hyvältä. Seisoin laulaessani. Minulla oli täysi ääneni, mutta tunsin itseni hieman väsyneeksi sen jälkeen, mutta ei muita ongelmia. Odotin sitä ensimmäisiltä harjoituksilta pitkään aikaan. Minulla on hyvä olo. Tunnen oloni hyvin positiiviseksi. Yleinen tunne on kai se, että olen uskomattoman onnekas. Sain sydänkohtauksen, en sydämen vajaatoimintaa.”

Luetuimmat

Uusimmat