Entinen Mercyful Fate -kitaristi Michael Denner: ”Minulla ei ole mitään puhuttavaa King Diamondin ja Hank Shermanin kanssa”

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 24.9.2019

Entinen Mercyful Fate -kitaristi, nykyisin omaa nimeään kantavassa Denner’s Inferno -bändissä soittava Michael Denner kertoo tuoreessa, italialaiselle Heavy Demons -radio-ohjelmalle antamassaan haastattelussa kuulumisiaan ja muistelee aikojaan entisessä bändissään.

Kysyttäessä pahimpia muistoja, jotka liittyvät hänen Mercyful Fate -uraansa, kertoo Denner muun muassa eräästä Italiassa sattuneesta vaahtosammutinhyökkäyksestä kesken keikan. Mies kuitenkin toteaa, että yksi kipeimmistä muistoista on hiljattain julkaistu tieto, että häntä ei pyydetty osallistumaan Mercyful Faten paluukeikoille. Haastattelijan kysyessä, onko Denner yhä yhteydessä entisen yhtyeensä laulaja King Diamondiin ja kitaristi Hank Shermaniin, hörähtää mies nauruun ja toteaa:

”Olimme [väleissä] tähän asti. Olin shokissa kuultuani, että he eivät pyytäneet minua mukaan. En ole siis puhunut heidän kanssaan sen jälkeen. Ei ole enää mitään puhuttavaa. Olin tietenkin pettynyt. He eivät pyytäneet minua mukaan, joten se siitä. Keskityn nyt omiin projekteihini.”

Haastattelussa Denner tarinoi myös 30 vuotta Kööpenhamissa toimineen levykauppansa toiminnasta ja Denner’s Inferno -yhtyeen suunnitelmista. Tavoitteena on saada juuri ”In Amber”-nimisen debyyttialbuminsa julkaissut yhtye esiintymään ensi kesän festareille Skandinavian alueelle ja suunnata sen jälkeen kiertueelle Keski- ja Etelä-Eurooppaan.

Voit kuunnella koko haastattelun alta: