Entiseltä Nightwish-laulajalta Anette Olzonilta sooloalbumi syyskuussa: uusi kappale ”Parasite” kuunneltavissa

Kotimaisessa sinfonista metallia soittavassa Nightwishissa vuosien 2007-2012 välisen ajan laulaneelta ja nykyisin The Dark Element -yhtyeessä vaikuttavalta Anette Olzonilta on luvassa järjestyksessään toinen sooloalbumi nimeltä ”Strong” syyskuun 10. päivä Frontiers Musicin kautta. Albumilta on nyt julkaistu kuunneltavaksi ensimmäinen single ”Parasite” ja voit kuunnella sen tästä:

kertoo ”Parasite” -kappaleesta sekä tulevasta albumistaan seuraavaa:

“’Parasite’ is a song about those who create disaster in this world with their lies, their schemes, their greed and hate. Hiding their intentions behind a respectable facade,” says Anette Olzon of the albums’ first single. “Living in a world of a bit of chaos with a pandemic, crazy politics, violence, social media behavior and people venting their opinions upon others all the time is the foundation behind the idea of the lyrics for the album. Musically, I wanted a much heavier album, yet with strong melodies and took my inspiration from bands I like such as Dimmu Borgir and In Flames.”

1. Bye Bye Bye
2. Sick Of You
3. I Need To Stay
4. Strong
5. Parasite
6. Sad Lullaby
7. Fantastic Fanatic
8. Who Can Save Them
9. Catcher Of My Dreams
10. Hear Them Roar
11. Roll The Dice

Anette Olzon – Laulu
Magnus Karlsson – Kitara
Anders Köllerfors – Rummut
Johan Husgafvel – Basso


Kommentoi julkaisua