Eppu Normaali Kokkolan Viinijuhlien perjantain pääesiintyjäksi – musiikin ja viinin juhla tulee jälleen!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 14.6.2024

Kokkolan Viinijuhlia vietetään jo neljättä kertaa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 26.-27.7. Tapahtumapuistossa. Viimeisenä lisäyksenä ohjelmistoon julkaistaan perjantain pääesiintyjäksi legendaarinen suomirock-yhtye Eppu Normaali yhdessä Iiro Rantalan kanssa. Lisäksi Viinijuhlille on jo aikaisemmin julkaistu Spice Girls -tähti Melanie C ja kotimaisia kärkinimiä. Julkaisun kunniaksi kaikki lipputyypit saa nyt 20 % alennuksella sunnuntaihin 23.6. klo 23.59 asti.

Kotimaisia tähtiä Tapahtumapuistossa – manserockin suuruus pääesiintyjänä

Eppu Normaali täydentää Viinijuhlien tämän kesän artistikattausta ja nousee Tapahtumapuiston lavalle perjantaina 26.7 esiintyen festivaalin yhtenä pääesiintyjänä. Viime vuosien asiakkaiden toiveet on kuultu ohjelmaa rakennettaessa ja Eppu Normaali onkin noussut Kokkolan Viinijuhlien kävijäkyselyissä yhdeksi toivotuimmaksi artistiksi vuosi toisensa perään. Eppu Normaali on myös vuodesta toiseen yksi kotimaisten radioiden soitetuimpia artisteja ja tälläkin hetkellä Suomen fyysisen albumilistan TOP5 kärjestä löytyy peräti kolme Eppujen albumia sijoilta 2,3 ja 4. Yhtye on tehnyt jo nyt historiaan jälkeensä jättävän uran ja ihastuttanut suomalaisia jo vuosikausia tunnetuilla hittikappaleillaan – eikä loppua taipaleelle näy! Viimeisten vuosien aikana harvakseltaan esiintynyt manserockin suuryhtye saapuukin nyt viimein Kokkolaan. Yhdessä Eppu Normaalin kanssa lavalla nähdään myös pianisti ja säveltäjä Iiro Rantala. Kokkolan Viinijuhlien lisäksi yhtye nähdään tänä vuonna vain valikoiduilla festivaaleilla vuoden 2024 aikana.

Perjantaina esiintyvät myös legendaarinen yhtye Kolmas Nainen, Vuoden Artisti palkinnon Emma Gaalassa yleisöäänestyksellä voittanut Lauri Haav, viime vuonnakin Viinijuhlilla rokannut The 69 Eyes, Suomen pop-musiikin kärkikastissa oleva Janna ja energisestä meiningistään tunnettu Teflon Brothers. Lauantaina 27.6. puolestaan lavalle nousevat maailmankuulu Spice Girls -tähti Melanie C (UK), jo 10-vuotisen uran tehnyt SANNI, vuosikymmeniä musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford, kovassa nosteessa oleva Bee ja iskelmätähti Antti Ketonen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kokkolan Viinijuhlat juhlitaan jälleen

Kokkolan Viinijuhlien tuotanto etenee suunnitellusti aikataulussa ja ensi kuussa päästään jälleen juhlimaan yhdessä Kokkolan oman kesäjuhlan parissa. Luvassa on musiikkia, raikkaita juomia ja viinejä, nautinnollisia makuelämyksiä ja ennen kaikkea ihanaa festivaalitunnelmaa Kokkolan kesässä. Tapahtuman järjestelyissä on otettu huomioon viime vuoden kävijäkyselyissä esiin nousseita toiveita. Tapahtuman aikataulut, sekä ruoka- ja juomamyyntipisteet julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Kolmen onnistuneen järjestämisvuoden jälkeen Tapahtumapuistoon rakentuu jälleen heinäkuussa odotettu aikuisten huvipuisto täynnä musiikillista ohjelmaa sekä tasokas viinikylä ruoka- ja juomapalveluineen. Kiitämme nöyrästi yleisöä, Kokkolan kaupunkia ja pitkäaikaisia kumppaneitamme siitä luottamuksesta ja tuesta, mitä olemme saaneet erityisesti viimeisten menneiden kuukausien aikana. Rakennammekin tämän vuoden Viinijuhlia samalla positiivisella ja iloisella asenteella asiakkaita tarkasti kuunnellen. Odotamme Kokkolaan kävijöitä laajasti ympäri Suomen myös tänä vuonna. Olemme hyvin tyytyväisiä tämänvuotiseen ohjelmistoon ja viimeisin pääesiintyjälisäys Eppu Normaali yhdessä Melanie C kanssa odotetaan tuovan tapahtumakävijöitä kauempaakin Kokkolaan. Julkaisemme tapahtuman ruoka- sekä juomapalveluiden valikoiman vielä alkukesän aikana. Toivotammekin kaikki lämpimästi tervetulleeksi Kokkolan Viinijuhliin viihtyisään Tapahtumapuistoon.” -Tommi Mäki, promoottori Kokkolan Viinijuhlat

Kaikki lipputyypit nyt -20 % – lippuja rajoitetusti

Kokkolan Viinijuhlien kaikki lipputyypit saa nyt 20 % alennuksella. Alennuslippuja on vain rajatut kiintiöt. Lippujen hinnat nousevat kun rajatut erät myydään loppuun tai viimeistään sunnuntaina 23.6. Liput myy lippu.fi ja NetTicket. Deluxe VIP -asiakkaat pääsevät nauttimaan laadukkaasta VIP-ruokailusta tapahtuma-alueella. Deluxe VIP -menu julkaistaan kesän aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Liput:
2 päivää normaalilippu 79,90 € (norm. 99,90 €)
2 päivää VIP 119,90 € (norm. 149,90 €)
2 päivää DELUXE VIP 151,90 € (norm. 189,90 €)
1 päivä normaalilippu 39,90 € (norm. 49,90 €)
1 päivä VIP 71,90 € (norm. 89,90 €)
1 päivä DELUXE VIP 87,90 € (norm. 109,90 €)

PÄIVÄKOHTAINEN OHJELMA / KOKKOLAN VIINIJUHLAT 2024:

PERJANTAI 26.7.2024
Eppu Normaali
Kolmas Nainen
Lauri Haav
Teflon Brothers
The 69 Eyes
Janna

LAUANTAI 27.7.2024
Melanie C (UK)
SANNI
Ressu Redford
Antti Ketonen
Bee

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy