Erittäin ikäviä uutisia Laukaan suunnalta: John Smith Rock Festival peruuntuu vuoden 2021 osalta

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.5.2021
John Smith Rock Festivalin torstai Amaranthe

Heinäkuun 22.-24. päivä järjestettäväksi kaavailtu John Smith Rock Festival on jouduttu perumaan tältä vuodelta. Festivaali on julkaissut aiheesta tiedotteen, jonka mukaan tässä maailmantilanteessa festivaalin järjestäminen muodostui mahdottomaksi osin rajoituksien sekä osin myös kansainvälisen ohjelmiston vuoksi. Voit lukea festivaalin tiedotteen aiheesta tästä:

”Viivytystaistelu on rauennut. JOHN SMITH ROCK FESTIVAL 2021 ON PERUTTU. Päätökseen johtaneita syitä sen kummemmin selittelemättä – sen ollessa tässä maailman tilassa kenties tarpeetonta – joutuu JSRF-organisaatio syvästi valitellen toteamaan tämänvuotisen festivaalin järjestämisen mahdottomaksi.

Toivomme kaikille ystävillemme olevan sanomattakin selvää, että kaikkemme teimme ja kaikki hypoteettiset vaihtoehdot punnitsimme, mutta epätietoisuus sekä vallitsevasta tilanteesta että sen kukistamiseen liittyvien ratkaisumallien toteutuksesta mahdollisine matkustusrajoituksineen ja monine muine kysymysmerkkeineen sekä järjestämiseen ratkaisevasti vaikuttavien, peräänkuuluttamiemme vastausten viime hetkeen tai kokonaan vaille jääminen pakottivat meidät tekemään sen ratkaisuista kipeimmän…
Ratkaisun pohjalla kenties tärkeimpinä seikkoina kokemamme vastuullisuus asiakasturvallisuudesta sekä se, että emme lukuisten epäselvyyksien vuoksi päässeet järjestelyissä itseämme tyydyttävään ja asiakkaitamme kunnioittavaan ratkaisuun.”

Vuoden 2022 John Smith Rock Festivalin suunnittelu ja järjestäminen on jo täysillä vauhdissa, ja tietoja tulevasta tihkuu myöhemmin kesällä, asioiden asetuttua lopullisiin uomiinsa. JSRF 2022 tullaan järjestämään 21.-23.7.2022, takuuvarmasti kovempana kuin koskaan!