Esimakua tulevasta: Industrial metal -kvartetti Resolution 13 julkaisi lyriikkavideon ”General Mass” -kappaleestaan

Vuodesta 2010 asti toiminnassa ollut industrial-metal – yhtye Resolution 13 työstää parhaillaan materiaalia tulevaa, järjestyksessään toista studioalbumiaan varten. Bändi on nyt julkaissut tulevasta albumistaan esimakua kappaleen nimeltä ”General Mass” lyriikkavideon muodossa, ja voit katsoa videon tästä:

Resolution 13 on kokoelma tunnettujen ja arvostettujen bändien kokeneita muusikoita. Jäsenien CV:stä löytyy mm. Drive, Godsplague, The Black League, Grendel, Dimebag Beyond Forever sekä Dope Tribe Devils. Vuonna 2015 yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”Colossal”, joka sai paljon positiivisia arvosteluja. Nyt bändi on parhaillaan tekemässä loppusilauksia toiseen albumiinsa. Resolution 13:n musiikki ja ääni on voimakasta, hidastetuilla kitaran riffeillä, erittäin alhaisilla bassotaajuuksilla, yliäänisyntetisaattoreilla ja sota-pataljoonamaisella rummutuksella. Yhtye voitti äskettäin Emergenza Finlandin aluepalkinnon, tuli toiseksi Suomen-finaalissa ja voitti myös parhaan laulajan palkinnon. Mitä Resolution 13 tarjoaa, on olla hyvä, kovaa iskevä live-yhtye ja yliannostus sekä kovan, raskaan että kauniin harmonian suhteen industrial-musiikissa.

Yhtye on luonut koko debyyttialbuminsa ”Colossalin” kattavan juonen, joka perustuu vankilaplaneetta Resolution 13:n tapahtumien ympärille. Tarina jatkuu sophomore-albumilla ja alkaa ensimmäisen singlen ”General Mass” tarinalla.

http://resolution13.com
https://www.facebook.com/resolut13n/
https://www.instagram.com/resolution13official/

Kommentoi julkaisua