Espoon hard rock -helmi Sixgun Renegades julkaisee kolmannen singlen toiselta albumiltaan

julkaisee kovaa lataavan toisen albuminsa joulukuussa. Kolmas single ”There Where I Go” tarjoaa Twin Peaks -tyylistä äänimaailmaa upean pianon kera. Kappale käsittelee vankilakierrettä, katumusta ja uuden alun löytämistä. Voiko vanhat virheet saada anteeksi nykyajan somelynkkauksen ja cancel-kulttuurin aikakaudella?

Nelihenkinen Sixgun Renegades ponnistaa pääkaupunkiseudulta Espoo-Helsinki-akselilta. Vuonna 2008 perustettu yhtye on imenyt vaikutteensa stadionrockin kivijaloilta; Thin Lizzy, Van Halen, Judas Priest, Whitesnake sekä Peer Günt etunenässä. Vuosien kova työ, tinkimätön asenne ja palava rakkaus musiikkia kohtaan nivoutuvat yhteen tulevalla kakkosalbumilla, ja bändin oma soundi pääsee upeasti oikeuksiinsa. Vahvat riffit, nopeat kitarasoolot ja jylhät laulumelodiat ovat yhä vahvemmin läsnä yhtyeen musiikissa. Tulevalla albumilla yhtyeen soitto on hitsautunut vielä tiukemmin yhteen, taiteellinen visio näkyy kirkkaana horisontissa ja biisit soivat parempana kuin koskaan. On aika painaa kaasu pohjaan ja nauttia kyydistä.

”’There Where I Go’ on vanha sävellys ’Dangerous’-EP:ltä, jonka piti tulla alun perin jo ensimmäiselle levylle uudelleen äänitettynä. Se oli mielestämme niin hyvä biisi, että halusimme säästää sen varta vasten tokalle levylle. Biisi sovitettiin ja äänitettiin uudestaan yhdessä tuottajiemme Mark Bertenyin ja Tuomas Riihimäen kanssa.”

Kommentoi julkaisua