Espoon hardrock-helmi Sixgun Renegades julkaisee viimeisen singlen toiselta albumiltaan

julkaisee kovaa lataavan toisen albuminsa ensi viikolla, 18. joulukuuta. Albumin viimeinen single ”Don’t Take It For Granted” käsittelee ongelmia parisuhteessa ja sitä, kuinka itsestään selvänä pidämme kaikkea hyvää elämässämme. Se voi olla ohi nopeammin kun huomaammekaan.

Nelihenkinen Sixgun Renegades ponnistaa pääkaupunkiseudulta Espoo-Helsinki-akselilta. Vuonna 2008 perustettu yhtye on imenyt vaikutteensa stadionrockin kivijaloilta; Thin Lizzy, Van Halen, Judas Priest, Whitesnake sekä Peer Günt etunenässä. Vuosien kova työ, tinkimätön asenne ja palava rakkaus musiikkia kohtaan nivoutuvat yhteen tulevalla kakkosalbumilla ja bändin oma soundi pääsee upeasti oikeuksiinsa. Vahvat riffit, nopeat kitarasoolot ja jylhät laulumelodiat ovat yhä vahvemmin läsnä yhtyeen musiikissa. Tulevalla albumilla yhtyeen soitto on nivoutunut vielä tiukemmin yhteen, taiteellinen visio näkyy kirkkaana horisontissa ja biisit soivat parempana kuin koskaan. On aika painaa kaasu pohjaan ja nauttia kyydistä.

“’Don’t Take It For Granted’ on tykki rock-biisi, joka on kuitenkin samalla synkkä tarina rakkaudesta ja erityisesti sen nurjemmasta puolesta. Monesti otamme asiat itsestäänselvänä ja menetys iskee päin kasvoja vasta kun kaikki on liian myöhäistä.”

18. joulukuuta julkaistava kakkosalbumi kantaa nimeä ”Push” ja pitää sisällään seuraavat raidat:

Push
Don’t Take It For Granted
Get A Grip
There Where I Go
Antidote
One Night Love
Conspiracy
Set Me Free

Kommentoi julkaisua