Evan Rachel Wood jakaa lisää yksityiskohtia Marilyn Mansonin toteuttamasta hyväksikäytöstä

Marilyn Mansonia vuosia jatkuneesta hyväksikäytöstä syyttävä näyttelijä jakoi Instagram-tarinassaan lisää yksityiskohtia aiemmin kuvailemastaan henkisestä ja fyysisestä väkivallasta. Wood kertoo Mansonin piirtäneen hakaristejä tämän sängyn yläpuolelle, koska Wood on kotoisin juutalaisesta perheestä, ja kannustaneen lähipiiriään käyttämään rasistista terminologiaa:

”Hän kutsui minua juutalaiseksi alistavassa mielessä ja piirsi hakaristejä sänkyni yläpuolelle kun oli vihainen minulle. Kuulin n-sanan uudestaan ja uudestaan. Kaikkien ympärillä olevien odotettiin liittyvän vitsailuun ja nauravan. Jos et osallistunut – tai taivas varjele – sanoit jotain vastaan, sinut otettiin silmätikuksi ja sinua häirittiin lisää. En ole koskaan ollut yhtä peloissani. Äitini on juutalainen, ja minut kasvatettiin uskon arvojen mukaisesti. Koska äitini kääntyi uskoon eikä ollut juutalaisesta sukupuusta, Manson sanoi sen ’olevan parempi’ kuin jos olisin ’verijuutalainen’.”

Wood kertoi myös nostaneensa syytteen Mansonin tämänhetkistä vaimoa Lindsay Usichia sekä Woodin ja Mansonin yhteistä tuttavaa Leslee Lanea kohtaan. Näyttelijä kertoo kaksikon uhkailleen pilaavansa Woodin uran julkaisemalla Mansonin halloween-keikan jälkeen Las Vegasissa otettuja valokuvia, joissa Wood on alaikäinen ja Mansonin huumaama. Lanen ottamissa kuvissa Wood on pukeutunut Mansonin lava-asuun kuuluneeseen natsiupseerin koppalakkiin ja Hitler-viiksiin:

Manson on kutsunut häntä kohtaan luettuja syytöksiä ”totuuden karmeaksi vääristelyksi”. Toistaiseksi Mansonin levy-yhtiö Loma Vista Recordings, Creepshow- ja American Gods -televisiosarjat, Creative Artists Agency -agentuuri ja Mansonin managerina vuodesta 1996 toiminut Tony Ciulla ovat kaikki pesseet kätensä Mansonista syytösten ilmaantumisen jälkeen.

Kommentoi julkaisua