Evan Rachel Wood kehottaa seuraajiaan ilmoittamaan Marilyn Mansonin väitetyistä tapposuunnitelmista Los Angelesin poliisille

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 6.10.2021
Marilyn Manson – Rockfest 2018

Shokeeraavasta persoonastaan tunnettua muusikko Marilyn Mansonia kohtaan on esitetty joukko toinen toistaan karmivampia syytteitä, joiden keskiössä ovat väitteet raiskauksista, fyysisestä ja henkisestä pahoinpitelystä sekä myös tappouhkauksista.

Yksi Mansonia julkisesti omalla nimellään syyttänyt henkilö on näyttelijä Evan Rachel Wood, joka seurusteli Mansonin kanssa taannoin. Wood syyttää Mansonia henkisestä ja fyysisestä pahoinpitelystä.

Nyt julkisuuteen on toisen uhrin, Jane Doen, kautta tullut tietoja siitä, että Manson olisi väitetysti suunnitellut tappavansa Woodin. SPIN kertoo asiasta seuraavaa:

”Hän kertoi asianosaiselle, että Manson oli sitonut neiti Woodin tuoliin ja osoittanut häntä aseella. Hän sanoi, että Manson harkitsi neiti Woodin tappamista, mutta päätti sitten olla armollinen.”

Nyt Wood on sosiaalisessa mediassaan kehoittanut seuraajiaan ottamaan yhteyttä Los Angelesin poliisiin sekä piirisyyttäjään, ja vaatimaan toimenpiteitä.