Evanescence julkaisi livevideon ”My Immortal”-kappaleesta – yhtyeeltä ilmestyy livealbumi lokakuussa

Yhdysvaltalainen rock-yhtye Evanescence on julkaissut 12. lokakuuta ilmestyvältä ”Synthesis Live” -albumilta livevideon kappaleestaan ”My Immortal”. Albumin materiaali on taltioitu yhtyeen soittaessa loppuunmyydylle yleisölle 3. marraskuuta viime vuonna Grand Theaterissa, Foxwoodin Casinolla Connecticutissa, ja siitä on kerrottu seuraavin sanoin:

”Amy Lee’s incredible vocal range and the group’s expressive, multi-layered music naturally lends itself to orchestral accompaniment, shining a light on the singular beauty of the arrangements by composer David Campbell and conducted by Susie Seiter – creating a truly dynamic, cinematic sound.

Lee has called this ‘a passion project’, which undoubtedly shines through. The sense of occasion is not lost on the band or audience alike in this unique and highly emotive show.”

Katso kappaleen tulkinta tästä:

”Synthesis Live” -albumin kappaleet
1. Overture
2. Never Go Back
3. Lacrymosa
4. End Of The Dream
5. My Heart Is Broken
6. Lithium
7. Bring Me To Lifet
8. Unravelling (Interlude)
9. Imaginary
10. Secret Door
11. Hi-Lo
12. Lost In Paradise
13. Your Star
14. My Immortal
15. The In-between (Piano Solo)
16. Imperfection
17. Speak to Me
18. Good Enough
19. Swimming Home
20. Hi’Lo featuring Lindsey Stirling (Bonus video)