Evanescence Nokia Arena

Evanescencen Amy Lee avautuu suhteestaan ”Everybody’s Fool” -kappaleeseen: ”En pidä siitä, miten se on ilmaistu”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 4.1.2024

Rockyhtye Evanescence julkaisi 20 vuotta sitten menestysalbuminsa ”Fallen”, jonka myötä yhtyeen laulaja Amy Lee on antanut uusia haastatteluja albumiin liittyen. Lee istahti alas Kerrang! -lehden kanssa keskustelemaan. Hän kertoi haastattelussa ristiriitaisista tunteistaan koskien ”Everybody’s Fool” -kappaletta.

”Ei ole yhtään kappaletta, jonka olen julkaissut, jota vihaan, mutta olen kasvanut hieman ulos tästä kyseisestä. Kyse on siitä, miltä se kuulostaa, kun lukee sanoitukset. Puhuin lukiosta ja puhuin ennen kaikkea pikkusiskoilleni. Olin teini-ikäinen ja sisarukseni olivat nuorempia, ja nuo suloiset pikkulapset, joita rakastin niin paljon, olivat poikabändi- ja pop-vaiheessaan”, Lee avaa ja jatkaa:

”Sanoin, että se ei ole siistiä, ja että kyse ei ole siitä, mikä on pinnalla – se on pinnallista. Vain sillä on väliä, mitä on sydämessäsi. Kappale lähti liikkeelle siitä, että katselin heitä ja minä sanoin: ’Miksi ihannoitte jotain, joka on valheellista?’. Blaa, blaa, blaa. En pidä siitä, miten se on ilmaistu.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat