Evanescencesta erotettu Jen Majura muistelee viimeisiä hetkiään bändissä: ” Olen loukkaantunut, ja olen yhä hämmentynyt siitä, mitä juuri tapahtui”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.6.2022

Yhdysvaltalainen rockin jättiläinen Evanescence ilmoitti tovi sitten, että bändin kitaristi Jen Majura on erotettu yhtyeestä. Majura teki tuolloin selväksi, että bändistä lähteminen ei ollut hänen oma ideansa.

Nyt Majura kertoo Ola Englundin YouTube-kanavalla hieman tuntemuksistaan erottamisensa aikana.

”Olin siivoamassa asuntoani, kun sain puhelun. Ajattelin ensin, että onko tämä huono vitsi. Ja muistan, kun sain uutisen, löin luurin korvaani ja – minulla on tämä käytävä studioni ja olohuoneeni välissä, ja makasin vain lattialla, tuijotin kattoa, ihmettelin, mitä se oli, ja kirjaimellisesti katsoin matkalaukkuani, jota olin jo alkanut pakata, koska olin kahden viikon päässä tien päälle lähtemisestä, aika pitkälti vuoden loppuun. Olen loukkaantunut. Olen loukkaantunut, ja olen yhä hämmentynyt siitä, mitä juuri tapahtui. Mutta tiedäthän, uusia tarjouksia tulee.”

Majura kertoo aikovansa keskittyä hetkeksi itseensä ja musiikin tekemiseen.