Evergrey saapuu kolmelle klubikeikalle Suomeen toukokuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 4.10.2021

Yli 25 vuotta vahvaa, progressiivista metallia työstänyt Evergrey esiintyy toukokuussa 2022 Suomessa kolme kertaa. Viisikko tykittää torstaina 12. toukokuuta Turun Utopia Clubilla, perjantaina 13. päivänä Helsingin On the Rocksissa ja lauantaina 14. toukokuuta Tampereen Yo-talolla.

Laulaja-kitaristi ja alkuperäisjäsen Tom S. Englund piiskaa yhtyeensä kerta kerran jälkeen vereslihalle. Evergrey osoitti alkuvuodesta 2021 ilmestyneellä ”Escape of the Phoenix” -albumillaan, että melodiat ja melankolia todellakin sopivat yhteen pataan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Escape of the Phoenix” on Evergreyn 12. pitkäsoitto, jolle Tom S. Englund lupaa jatkoa jo Suomen-keikkojen aikoihin:

”On mahtavaa tulla taas soittamaan Suomeen. Siihen mennessä olemme todella lähellä toisen koronapandemian aikana syntyneen albumin julkaisua. Sen päälle voin luvata, että Evergrey tulee iskemään keikoilla 100-prosenttisella teholla.”

Evergreyn musiikissa on aina ollut tasoja ja tunnetta. Bändi risteilee epätoivon ja maanisuuden välillä todella omaleimaisesti ja yhtyeen asema progressiivisen metallin kehittäjänä on kiistaton. Monitasoisuus on lahja, jota Evergrey hyödyntää hämmentävän hienosti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Evergreyn Suomen-kiertueen toteuttavat yhteistyössä tamperelainen ohjelmatoimisto Nem Agency ja kotkalainen raskaan musiikin festivaali Dark River Festival.

EVERGREY (SWE):

to 12.5.2022 Turku, Utopia Club (liput alk. 27 e, Tiketti)
pe 13.5.2022 Helsinki, On the Rocks (liput alk. 28,50 e, Tiketti)
la 14.5.2022 Tampere, Yo-talo (liput alk. 27,50 f, Lippu.fi)

Ennakkoliput tulevat myyntiin ke 6.10.2021 klo 9.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

www.evergrey.net
https://utopiaclub.fi
www.rocks.fi
https://yo-talo.fi
https://darkriverfestival.com
www.nem.fi

Luetuimmat

Uusimmat