Every Avenue julkaisi uuden levyn tiedot

Yhdysvaltalainen pop-punk -yhtye Every Avenue julkaisee seuraavan albuminsa ”Shh, Just Go With It” ensi vuoden alussa Fearless Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi levyn biisilistan.

1. Days Of The Old

2. This One’s A Cheap Shot

3. Where Were You?

4. Think Of You Later (Empty Room)

5. A Story To Tell Your Friends

6. Boys Will Be Boys

7. Take A Step Back

8. Trading Heartbeats

9. Freak Out!

10. Between You and I

11. Chasing The Light

Kommentoi julkaisua