Ex-Suicide Silence vokalisti Mitch Luckerin muistokonsertti DVD:lle helmikuussa

Mitch LuckerViime vuoden marraskuussa kuolleen ex- vokalisti Mitch Luckerin muistokonsertti julkaistaan CD/DVD- ja CD/Blu-ray -paketteina helmikuun 18. päivä ja se kantaa nimeä ”Suicide Silence – Ending Is The Beginning: The Memorial Show”. Joulukuun 21. päivä 2012 kuvattu konsertti kunnioittaa Luckerin muistoa yhteensä 20 kappaleen voimin monien ulkopuolisten muusikoiden esiintyessä Suicide Silencen kanssa. Lue lisää nähdäksesi julkaisun biisilista.

01. Destruction Of A Statue (with Jonny Davy)
02. Distorted Thought Of Addiction (with Greg Wilburn)
03. Ending Is The Beginning (with Brook Reeves)
04. Bludgeoned To Death (with Ricky Hoover)
05. Unanswered (with Phil Bozeman)
06. Girl Of Glass (with Myke Terry)
07. Price Of Beauty (with Danny Worsnop)
08. No Pity For A Coward (with Johnny Plague)
09. Disengage (with Cameron ”Big Chocolate” Argon)
10. No Time To Bleed (with Burke VanRaalte)
11. Smoke (with Anthony Notarmaso)
12. Wake Up (with Tim Lambesis)
13. March To The Black Crown
14. Slaves To Substance (with Eddie Hermida)
15. OCD (with Austin Carlile)
16. Fuck Everything (with Chad Gray)
17. Die Young (with Robb Flynn)
18. Roots Bloody Roots (with Max Cavalera)
19. Engine #9 (with Mitch Lucker)
20. You Only Live Once (with Randy Blythe)

Kommentoi julkaisua