Exciter

Exciter uuden albumin kimpussa

Kirjoittanut Konsta Hietaniemi - 9.3.2020
Exciter

Kanadalainen thrash metal -pioneeri Exciter on työstämässä uutta albumia. Yhtyeen rumpali-vokalisti Dan Beehler kertoi asiasta australialaiselle Metal Mal -sivustolle:

”Olemme juuri työstämässä uutta albumia. Lähetämme demon seuraavien kuukausien aikana ja nauhoitamme levyn heti, kun saamme diilin. Daniel Dekay [uusi kitaristi] on luonnollisesti mukana. Levy tulee olemaan vuosimallin 2020 Exciteria, ja olemme siitä todella innoissamme. Haluamme todella saada uuden levyn ulos.”

Exciterin edellinen studioalbumi ”Death Machine” julkaistiin vuonna 2010 Massacre Recordsin kautta. Seuraava levy tulee olemaan yhtyeen kahdestoista täyspitkä.

Beehler puhui samassa haastattelussa myös Dekayn liittymisestä bändiin hänen korvattua bändin alkuperäisen kitaristin John Riccin vuonna 2018.

”Olemme Alin [basisti Allan Johnson] kanssa yhtä mieltä siitä, että tämä on paras versio Exciterista. Moni lähetti meille soittonäytteitään Johnin lähdettyä bändistä. Joukossa oli todella hyviä kitaristeja, mutta kun Dekay otti minuun yhteyttä, tiesin välittömästi hänen olevan oikea mies hommaan. Tiesin, että hän osaa soittaa ja tunsin hänet muutenkin entuudestaan. Kerrottuani asiasta Alille, hän sanoi, ettei edes halua jatkaa ehdokkaiden läpikäyntiä. Ensimmäisissä treeneissä tuntui siltä, kuin Dekay olisi soittanut kanssamme jo vuosia. Hän on paitsi loistava kitaristi mutta myös lavalla kuin kotonaan.”

Voit kuunnella Beehlerin haastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Luetuimmat

Uusimmat