Exmortus joutui auto-onnettomuuteen Kanadassa – pakettiauto ja perävaunu tuhoutuivat

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.11.2019

Yhdysvaltalainen thrash metal -yhtye Exmortus ilmoittaa joutuneensa tuhoisaan auto-onnettomuuteen Kanadassa. Parhaillaan kiertueella uuden ”Legions of the Undead” -julkaisunsa myötä oleva yhtye oli matkalla Kanadassa, kun kuljettaja menetti pakettiautonsa hallinnan auton ajaessa mustalla jäällä. Auto lensi suoraan ojaan, ja törmäyksen seurauksena sekä pakettiauto että perävaunu menivät rikki. Henkilövahingoilta kuitenkin onneksi säästyttiin.

Bändi on nyt käynnistänyt GoFundMe -rahoituskampanjan, jonka tarkoituksena on auttaa bändiä korvaamaan rikkoutunut kalusto niin, että kiertue pystyy jatkumaan suunnitellusti.

Exmortus kertoo Instagramissa:

”Ollessamme kiertueella matkalla Edmontonista Vancouveriin, menetimme auton hallinnan mustalla jäällä ja törmäsimme suoraan ojan reunaan. Onneksi kukaan ei loukkaantunut, mutta pakettiauto ja peräkärry menivät mäsäksi. Kiertue Death Angelin ja Hellfiren kanssa on juuri käynnistynyt, emmekä haluaisi joutua luopumaan tulevista kiertuepäivistä. Joten sen takia olemme aloittaneet rahankeruukampanjan, jotta voisimme saada mahdollisimman nopeasti uuden auton ja peräkärryn jatkaaksemme kiertuetta. Pienikin summa auttaa! Kiitos paljon!”

Pääset lahjoittamaan rahaa täällä.