Face To Face – Laugh Now…Laugh Later

Yhdeksän vuotta kestäneen levytystauon jälkeen rock/pop punkia soittava Face To Face tekee paluuta. Yhtyeen uusin levy tulee ulos kesäkuun alussa ja julkaisijana toimii People Like You Records.

Musiikillisesti tämä yhtye liikkuu hyvin paljon samoilla vesillä ruotsalaisen Millencolinin kanssa. Myös laulaja Traver Keithin ääni muistuttaa huomattavan paljon Millencolinin Nikola Sarcevicin ääntä. Kappaleet itsessään ovat kohtalaisen hyvin rokkaavia, mutta kevyesti popahtavia ralleja. Hetkittäin ote kuitenkin lipsahtaa vähän liikaakin popin puolelle. Kuten tämänkaltaiset yhtyeet yleensä, on myös Face To Facen ongelmana kappaleiden liiallinen tasapaksuus. Periaatteessa hyviä ralleja, mutta joukosta ei oikein erotu niitä kaivattuja helmiä. Toisaalta, yksikään kappale ei ole muita selkeästi huonompikaan.

Face To Face tuskin nousee sen suuremman yleisön tietoisuuteen tällä albumilla, mutta kyllä heidän musiikilleen varmasti oma kuulijakuntansa löytyy. Kyseessä ei varsinaisesti ole missään nimessä huono albumi, ongelma on lähinnä siinä ettei sen materiaali kestä kovinkaan pitkäaikaista kuuntelua. Omasta mielestäni tässä olisi vain saanut olla enemmän rokimpaa otetta, sillä nyt lopputulos on hieman laiskan ja aivan liian tasapaksun kuuloinen.

Jos pidät yhtyeistä kuten All, Millencolin tai No Use For A Name, kannattaa tämäkin yhtye ilman muuta katsastaa, ellei se ole jo entuudestaan tuttu.

5/10

Kappalelista:
1.Should Anything Go Wrong
2.It’s Not All About You
3.The Invisible Hand
4.Bombs Away
5.Blood In The Water
6.What You Came For
7.I Don’t Mind And You Don’t Matter
8.Stopgap
9.All For Nothing
10.Pushover
11.Under The Wreckage

http://www.facetofacemusic.com/

Kirjoittanut: Juha Attola

Kommentoi julkaisua