Face To Face julkaisi albumin tiedot

Yhdysvaltalainen punk rock -yhtye Face To Face on julkaissut uuden ”Laugh Now, Laugh Later” albumin tiedot. Levy tulee ulos 17. päivä toukokuuta Antagonist Recordsin julkaisemana. Lue lisää nähdäksesi biisilistan.

1. ”Should Anything Go Wrong”
2. ”It’s Not All About You”
3. ”The Invisible Hand”
4. ”Bombs Away”
5. ”Blood in the Water”
6. ”What You Came For”
7. ”I Don’t Mind and You Don’t Matter”
8. ”Stopgap”
9. ”All for Nothing”
10. ”Pushover”
11. ”Under the Wreckage”

Kommentoi julkaisua