Fallujahin rumpali Andrew Baird jättää yhtyeen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.3.2023

Progressiivista death metalia esittävän Fallujahin rumpali Andrew Baird on ilmoittanut jättävänsä yhtyeen. Baird on toiminut yhtyeen rumpalina vuodesta 2007 saakka ja soittanut bändin kaikilla albumeilla.

”Olen raskain mielin päättänyt luopua Fallujahin rumpalin tehtävästä. Tämä oli päätös, jota en tehnyt kevyesti, ja sitä mietittiin pitkään. Olemme tehneet paljon yhdessä, ja he olivat tukenani, kun kävin läpi elämäni vaikeimpia hetkiä. Bändi on muokannut minua niin monella tavalla, etten voi edes alkaa kirjoittaa niitä kaikkia tähän postaukseen. Ja olen hyvin etuoikeutettu ja kiitollinen kaikista mahdollisuuksista viedä lahjakkuuttamme ja musiikkiamme ympäri maailmaa kaikkien nautittavaksi. Älkää huoliko, rakastan helvetin paljon noita poikia, en ole lopettanut muusikkona olemista, enkä todellakaan ole lopettanut soittamista. Mutta juuri nyt minun on tehtävä kurssinmuutos, jota sydämeni on todella tarvinnut. Tiedän, että tätä ei ole helppo lukea tai ymmärtää. Teen niin kuin minusta tuntuu parhaalta, ja kiitän teitä mittaamattomasta tuestanne. Olen yhä täällä, eikä tämä ole viimeinen. Rakastan teitä”, Baird kertoo tiedotteessaan.

Voit katsoa Bairdin ja yhtyeen jakamat tiedotteet alhaalta. Yhtye kertoo aikovansa jatkaa kiertuettaan Bairdin lähdöstä huolimatta.

View this post on Instagram

A post shared by Fallujah (@fallujahsf)

Luetuimmat

Uusimmat