Fani haastoi Every Time I Dien oikeuteen: syyttää bändin aiheuttaneen hänen varpaansa amputoinnin

Yhdysvaltalainen hardcore punk ja metalcore -yhtye Every Time I Die tunnetaan bändinä, jolle sattuu ja tapahtuu. Bändin historiaan mahtuu kaikenlaista, mukaan lukien Disneyn sensuuriin joutumista sekä fanien silmille sylkemistä, joka päätyy pelastamaan näiden hengen. Sattumusten sarjaan saa lisätä jälleen yhden tapauksen, kun bändin konsertissa ollut fani on haastanut yhtyeen oikeuteen syyttäen heitä varpaansa amputoimisesta. Fani väittää, että yhtyeen laulaja Keith Buckley olisi potkaissut lavalta monitorin, joka sitten olisi tippunut fanin jalalle murskaten samalla hänen varpaansa. Buckley kertoo asiasta Kerrang!-lehdelle:

”Yksi hulluimmista tarinoista, jonka olen kuullut, on se, kun eräs tyttö väittää, että olen potkaissut monitorin hänen jalkansa päälle ja että se mursi hänen varpaansa, joka jouduttiin amputoimaan. Olemme parhaillamme oikeudessa puimassa tätä.

Yksi: sitä ei helvetissä tapahtunut. Kaksi: kuinka pitkään olet vastuussa vahingoittuneesta varpaasta? Jos monitori sattuikin tippumaan hänen varpaalleen – mitä ei todellakaan tapahtunut–  ja hän satutti varpaansa, niin hän ei tehnyt asialle mitään. Hän ei puhdistanut sitä, hoitanut sitä tai mitään muutakaan, ja sitten se myöhemmin amputoitiin. Kuinka kauan meidän tulee vahtia jotain vitun varvasta? Olen niin vihainen miettiessäni tätä.

Luulen, että kyseessä on isovarvas. Minulle yritettiin näyttää kuvia, mutta en minä saatana halua nähdä niitä. Sitä ei tapahtunut. Se ei ole minun vastuullani. Minä en ole vastuussa siitä varpaasta. Jos olisin rikkonut käteni seitsemännellä luokalla pesäpalloa pelatessa, ja siihen alkaisi sattua nyt, niin en minä soittaisi valmentajalle ja vaatisi häntä auttamaan. Ei se ole enää hänen vastuullaan.”

Kommentoi julkaisua