Fanit äänestivät kukkarolla: Suicide Silencen uuden albumin myynti jopa 70% edellisiä albumeita heikompaa

Yhdysvaltalainen Suicide Silence on saanut osakseensa suurta kritiikkiä uusimmasta bändin omaa nimeä kantavasta albumistaan ja jotkin bändin fanit ovat jopa allekirjoittaneet vetoomuksen että levyä ei julkastaisi ollenkaan. Nyt albumin ensimmäisen viikon luvut myynnin osalta ovat saapuneet ja ne ovat karua kerrottavaa: yhtyeen ensimmäisen viikon myynti on jopa 70% huonompaa kuin aiemmilla albumeilla. ”Suicide Silence” albumia myytiin Yhdysvalloissa ensimmäisen viikon aikana 4650 kappaletta kun bändin vuonna 2014 ilmestynyttä ”You Can´t Stop Me” albumia myytiin puolestaan jopa 15 000 kappaletta.

Albumin myynti on ollut heikompaa lähes jokaisessa maassa ja esimerkiksi Saksassa levy ylsi ainoastaan listan sijalle #96 kun edellinen ”You Can´t Stop Me” sijoittui ensimmäisellä viikollaan listan sijalle #24.

Nähtäväksi jää miten tämä tulee vaikuttamaan yhtyeeseen tulevaisuudessa. Jääkö kokeilu nu-metallin parissa yhteen albumiin vai aikooko yhtye fanien kritiikistä huolimatta jatkaa uudella linjallaan.

Mitäs mieltä te lukijat olitte ”Suicide Silencesta”? Laittakaahan kommentteja tulemaan!

Kommentoi julkaisua

Yksi kommentti