Fear Factory -nokkamiehen johtama Ascension of The Watchers julkaisi päivityksen tulevaan studioalbumiin liittyen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 10.5.2019

Metalliyhtye Fear Factoryn keulakuva Burton C. Bellin luotsaaman Ascension of The Watchersin oli määrä julkaista uusi studioalbuminsa ”Stormcrow” PledgeMusic-sivuston kautta, joka joutui vuoden alussa myrskyn silmään ongelmiensa takia. Levyn kaavaillun rahoituskanavan mahdollisen konkurssin takia yhtye on nyt julkaissut tiedotteen uuteen albumiinsa liittyen. Yhtye kertoo:

”AoTW joutuu surukseen ilmoittamaan, että PledgeMusic ei ole onnistunut täyttämään kampanjamme velvoitteita. Tämän vuoden tammikuussa yhtye alkoi nauhoittaa uutta albumia ’Stormcrow’, jota seuraava menestynyt rahoituskampanja täytti alkuperäisen tavoitteemme 120-prosenttisesti. Ensimmäisen nauhoitusviikon aikana yhtiö ilmoitti laittavansa kaikki projektit 90 päiväksi jäihin selvittääkseen bisneksensä. Meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin odottaa, samalla kun tuotimme uutta albumiamme.

Nyt on selvää, että PledgeMusic ei tule enää tässä kohtaa maksamaan rahoja bändeille. Kommunikaatio välillämme on loppunut, ja huolemme ovat kasvaneet entisestään saatuamme lisää tietoa PledgeMusicin häpeällisestä tilanteesta. Ilman kanavalta saatavaa maksua emme voi valmistaa ja lähettää CD-levyjä, vinyylejä tai muitakaan tuotteita.

Kehoitamme kaikkia rahoittajia ottamaan yhteyttä luottokorttiyhtiöönsä ja ilmoittamaan, että ette ole saaneet tilaustanne PledgeMusicista, jotta saatte rahanne takaisin.

Pyydämme koko sydämestämme anteeksi kaikilta lahjoittajilta PledgeMusicin epäonnistumisen takia. Olemme kaikki tämän alkujaan rehellisen tukikanavan epäonnistumisen uhreja. Heidän vastuuttomuutensa on vaikuttanut kaikkiin mukana oleviin.

Me yhtyeenä aiomme jatkaa omien rajoittuneiden resurssiemme kanssa. Albumimme miksaus on alkanut, ja aiomme saattaa tämän projektin päätökseensä.”