Fear Factorysta lähtenyt Burton C. Bell ei ole kiinnostunut palaamaan bändiin: ”Haluan päästä eteenpäin”

Pitkän linjan groove metalia ja industrial metalia esittävä  kävi viime vuonna läpi melkoista draamaa, kun bändin pitkäaikainen solisti ilmoitti jättävänsä yhtyeen erimielisyyksien takia. Bell kävi entisen yhtyeensä kitaristin, Dino Cazaresin kanssa pienimuotoista keskustelua median välityksellä, mutta Bell on tehnyt selväksi, että aikoo keskittyä jatkossa vain omaan yhtyeeseensä, Ascension Of The Watchersiin, josta hän myös kertoi Kaaoszinelle.

Nyt Bellilta kysyttiin tuoreessa The Razor’s Edgen haastattelussa, onko hänen mielensä muuttunut mahdollisesta yhteistyön tekemisestä entisen bändinsä kanssa. Bell ei kuitenkaan selvästi ole muuttanut mieltään:

”En, en en. Se on kuin palaisi entisen tyttöystävänsä luokse. Se voi kuulostaa hetken hyvältä, mutta jos päätät tehdä niin, kadut sitä. Ihmisten on liikuttava syystäkin eteenpäin, ja kun minä liikun eteenpäin, minä liikun eteenpäin. Minulla on monia saavutuksia ja monia hyviä aikoja ja hetkiä, mutta jos haluan jatkaa työn tekoa, haluan päästä eteenpäin. On vain joitakin asioita, joita et voi muuttaa. Sen sijaan, että muuttaisin niitä, aion liikkua eteenpäin.”

Kommentoi julkaisua