Kuva: Susanna Raitamaa

Fear Of Domination eläimellisen seksin lähettiläänä: kuuntele yhtyeen coverointi Bloodhound Gangin ”The Bad Touchista”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 4.7.2017
Kuva: Susanna Raitamaa

Suomen kesä on ollut jälleen vitullisen kylmä, mutta ei hätää! Liikunta ja erityisesti pariliikunta pitää ihmiskehon lämpimänä ympäri vuorokauden.
Fear of Dominationin näkökulmasta jaloin ja nautinnollisin hyötyliikunnan muoto on tietenkin seksi. Riemun maksimoimiseksi bändi coveroi Bloodhound Gangin legendaarisen biisin ”The Bad Touchin”.

Se oli ensin meidän oma vitsi, mistä tuli hauska juttu myös keikoillamme ja jengi tykkäsi. Atlas-albumin synkän oksentamisen jälkeen halusimme muistuttaa, ettei kaikki ole ihan niin synkkää. Emme me vain masistele, bändin vokalisti Saku Solin sanoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Yhtye suosittaa voimakkaasti sonnustautumaan kumi- ja lateksiasuilla myös makuuhuoneen puolella. Fear of DominationinThe Bad Touch” julkaistaan virallisesti digisinglenä Ranka Kustannuksen kautta 6. Heinäkuuta. Yhtye työstää parhaillaan uutta materiaalia ja jatkaa keikkailua uuden vahvistuksen kera. Fear of Domination pestasi Tuska-festivaalien keikallaan toiseksi laulajakseen bändin live-vokalistin Sara Strömmerin.