Fieldy kertoo, että Stillwellin aktivoitumisella ei ole mitään tekemistä Kornin kanssa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.9.2022

Nu metal -yhtye Kornin basisti Fieldy jättäytyi jonkin aikaa sitten sivuun bändistä keskittyäkseen ongelmiensa hoitamiseen. Hetki sitten Fieldy kuitenkin ilmoitti, että hänen toinen bändinsä Stillwell aktivoituu uuden musiikin merkeissä.

Nyt Fieldy avaa sosiaalisessa mediassa hämmentyneille faneille, että Stillwellin paluu ei liity hänen poissaoloonsa Kornista.

”Olen tehnyt Stillwellia noin 16 vuotta, tämä ei ole mitään uutta, vaikka joillekin teistä se onkin, mikä on hienoa. Yhdessä veljieni Wuvin (POD) ja Q:n (Arsonists, Radamus) kanssa olemme julkaisseet kolme albumia, ja kohta julkaisemme neljännen.

Sillä ei ole mitään tekemistä Kornin tai minun asemani Kornissa tai minkään muunkaan kanssa. Se ei ole heavymusiikkia, vaan vaihtoehtorockia. Olemme aina kirjoittaneet Stillwell-musiikkia ollessamme Kornin kanssa kiertueella tai kotona”, Fieldy aloittaa ja jatkaa:

”Kiitos niille, jotka ovat osoittaneet rakkautta ja tukea, ja niille, jotka eivät ole Stillwellin ystäviä, on paljon raskaita bändejä, jotka täyttävät tarpeenne.”

Luetuimmat

Uusimmat