Finnvox Studiot uudistuu: ”Meidän on yhä joustavammin pystyttävä tarjoamaan palveluita asiakkaillemme ympäri maailman”

Legendaarinen kotimainen on ilmoittanut uudistumisestaan. Finnvox Studiot Oy:n toimitusjohtajaksi on tieodtteen mukaan nimitetty hallituksen puheenjohtaja Linda Laxell, ja studiopäällikön roolissa tulee toimimaan tuottaja Aki Sihvonen. Yhtiötä vuodesta 1993 johtanut Risto Hemmi keskittyy jatkossa yhä enemmän studiotyöskentelyyn sekä teknisiin hankkeisiin.

 “Finnvoxilla on viime vuosina tapahtunut paljon uusia asioita, ja voin ylpeydellä jatkaa toimintamme kehittämistä uusiin suuntiin. Maailman tilanne ja toimialamme muutokset tuovat jatkuvasti uusia haasteita, ja meidän on yhä joustavammin pystyttävä tarjoamaan palveluita asiakkaillemme ympäri maailman”, kertoo toimitusjohtaja Laxell.

Finnvoxilla on kasvaneen kysynnän vuoksi rakennettu uusia studiotiloja niin musiikkituottajien ja -masteroijien kuin elokuvaäänen kokonaistuotantopalveluihin erikoistuneen Finnvox Cinepostin tarpeisiin.  Lisäksi studioihin on asennettu uutta tekniikkaa, joka mahdollistaa asiakkaan reaaliaikaisen etäosallistumisen sessioihin korkealaatuisella kuva- ja ääniyhteydellä. Kaikki äänityssessiot voidaan myös kuvata tai streamata.

Finnvox Studiot on 1965 perustettu äänitysstudio, joka nykyään pitää sisällään 12 erilaista studiota musiikin äänitys-, miksaus-, tuotanto- ja masterointikäyttöön sekä elokuvien ja TV-sarjojen äänisuunnitteluun.

Kommentoi julkaisua