Five Finger Death Punchin basisti Chris Kael odottaa innolla kiertueiden käynnistymistä

Five Fingers Death Punchista tunnettu basisti Chris Kale oli taannoin Todd Kernsin (Slash Featuring Myles Kennedy & Conspirators) haastateltavana, jolloin hän pääsi avaamaan sanaista arkkuaan sietokyvystään koronapandemian aikana. Artistin edellisestä soitetusta live-show’stakin alkaa olemaan jo pidempi tovi, ja kaipuu takaisin tien päälle alkaakin jo olemaan kova.

”Viimeisin soittamani show oli 22. helmikuuta, 2020. Paikkana Sofia, Bulgaria, jolloin seuranamme oli Megadeth. Kaikki oli mahtavaa ja jännityksen tunto kyseisessä paikassa oli suurta. Sitten tultiin kotiin, ollen noin viikon verran edellä koronan räjähtämisestä kyseisissä maissa, joissa vierailimme. Olimme aivan varmoja, että tauti iskee meihinkin, mutta onneksemme tosiaan pysyimme nousevan käyrän yläpuolella jatkuvasti.”

”Saavuimme kotiin, Five Fingers Death Punchin uusin albumi ”F8″ oli juuri julkaistu. Pian kotiinsaapumisemme jälkeen meidän oli tarkotus lähteä rundaamaan kyseistä albumia maalis-huhtikuun paikkeilla. Sitten COVID-19 räjähti ihan täysin joka paikassa ja alkoi loputtomalta tuntuva kiertueen siirtäminen, aina vain eteenpäin ja eteenpäin. Lopulta jouduimme antamaan periksi ja peruuttamaan koko kiertueen.”

Kiertueelle jälleen kovasti janoava Chris Kale lähetti loppuun kuulijoille ponnekkaan viestin:

”Odotan innolla innolla ’uutta normaalia’, mitä ikinä se sitten tulee olemaankaan. En välitä hittojakaan siitä, jos rokotteet ei toimisi. Varmistakaa, että ihmiset ovat turvassa ja päästäkää meidät jälleen takaisin tien päälle.”

Voit ottaa koko haastattelun haltuun tästä alta:

Kommentoi julkaisua