Five Finger Death Punchin basistia eivät vihaajat haittaa – haukuilta hän toivoo kuitenkin omaperäisyyttä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 13.7.2022

Jos olet seurannut Five Finger Death Punchia koskevia kommenttiosioita, olet varmasti huomannut bändin keräävän suosion ohella myös huomattavan paljon vihakommentteja.

Tuoreessa Metalshop TV:n haastattelussa bändin basisti Chris Kael kertoo, etteivät kommentit haittaa häntä. Hän kuitenkin toivoo, että vihaajat keksisivät omaperäisempiä haukkuja.

”Rakastan sitä…. Ymmärrän paskan puhumisen. Kun olin lapsi, ei meillä ollut sosiaalista mediaa ja me puhuimme toisillemme. Se on vain yksi muoto kavereiden kanssa puhumisesta, paskan puhumisesta bändeistä ja muusta sellaisesta, mistä ei tykkää. On paljon helpompaa mennä tietokoneelle ja tehdä sitä nyt, ja ihmisten on paljon helpompi kuulla tuollaista. Ymmärrän sen. Rakastan sitä”, kertoo Kael jatkaen:

”Puhu paskaa koko päivä. Anna tulla. Ole kuitenkin omaperäinen. En halua kuulla sitä vitun tyhmää paskaa, jota kuulen uudelleen ja uudelleen. Ole omaperäinen. Älkää olko hölmöjä. Saatte minut nauramaan ja vastaan takaisin, kun kommentit ovat hyviä. Voimme pilkata itseämme. Kyllä minä ymmärrän.”