Five Finger Death Punchin tänään julkaistu albumi listojen kärkeen Euroopassa

Five Finger Death Punch @ Hartwall Arena

Muun muassa Britannian, Saksan, Ranskan, Belgian, Itävallan, Tanskan ja Norjan iTunes-ykköseksi rocklistoilla kiilannut Five Finger Death Punchin uutuusalbumi ”And Justice For None” on aiheuttanut tänään julkaisupäivänään hyvää sutinaa myös iTunesin kaikki myynnit kattavilla listoilla. Albumi nimittäin keikkuu kokonaismyyntien kärkikahinoissa ympäri vanhan mantereen – unohtamatta tietenkään myös metallilistojen kärkisijoja useissa maissa. Voit kuunnella albumin tästä:

Jo etukäteen menestykseksi huippustreamauksillaan kavunnut uutuusalbumi on järjestyksessään yhtyeen seitsemäs studioalbumi, jonka on tuottanut jo aikaisemminkin FFDP:n kanssa työskennellyt Kevin Churko. Churkon kädenjälki on kuulunut aikaisemmin muun muassa Ozzy Osbournen sekä Disturbedin tuotannoissa.

Albumilta on lohkaistu jo aikaisemmin yli kolme miljoonaa tähän mennessä streamannut ”Sham Pain” -single, jonka musavideon voi nyt tsekata täältä. Esimakua on saatu myös niin ikään mainiosti menestyneistä Gone Away – ja Fake-sinkuista.

Ivan Moody, Zoltan Bathory, Jeremy Spencer, Jason Hook ja Chris Kael itse pitävät vuotta 2018 yhtyeen uuden ajan alkuna, ja nyt bändi on jättänyt taakseen monet ongelmat, näistä eivät vähäisimpänä taannoin käydyt oikeudenkäynnit levy-yhtiösäätöjen tiimoilta.

Yhtye on tällä hetkellä kevätkiertueellaan Yhdysvalloissa yhdessä Bad Wolvesin, Shinedownin ja Starsetin kanssa. Ahkerasti Suomessakin vierailleen bändin suunnitelmat Euroopan-keikkojen osalta vahvistuvat myöhemmin tänä vuonna.

WEBSITE: www.fivefingerdeathpunch.com 
FACEBOOK: www.facebook.com/fivefingerdeathpunch
INSTAGRAM: www.instagram.com/5fdp
TWITTER: https://twitter.com/FFDP
YOUTUBE

Kommentit