Flat Earh julkaisi lapsen menetystä käsittelevän yllätyssinkun ”Into The Blue”

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 2.10.2022

Helsinkiläinen, raskasta rockia soittava Flat Earth julkaisi uuden ”Into The Blue” -kappaleen. Bändi juhlii lokakuun 5. päivä On The Rockisssa ”High On Lies” -albumin levyjulkaisua. Yllätysbiisi on nauhoitettu samaan aikaan tuoreen albumin nauhoituksissa.

Laulaja Anthony Pirkkanen kommentoi:

”Into The Blue käsittelee vanhemmuuden yhtä suurimmista peloista eli oman lapsen menetystä. Lyhyen ajan sisään menetin isäni syövälle ja vastapainona toinen lapseni syntyi. Aloitin kirjoittamaan tekstiä ikään kuin rakkauskirjeenä vaimolleni, mutta se kääntyikin käsittelemään minun omia pelkojani ja vajavaisuuksiani isänä ja miehenä.”

Albumilla rumpuosuudet hoitaa kitaristi Mikko Lindström yhdessä HIM-yhtyeessä aikoinaan vaikuttaneen Mika Karppisen kanssa. Karppinen lähti Flat Earthista kesällä, jonka jälkeen uudeksi rumpaliksi ilmoitettiin Wille Granön. Bändi kommentoi uutta rumpaliaan:

“Olemme innoissamme Willen tulosta bändiin, teimme yhden akustisen keikan hänen kanssaan ja homma lähti toimimaan niin hyvin, että päätimme jatkaa siitä. Hänen kanssaan on ollut mutkatonta ja mukavaa soittaa, ja Wille tuo koronan jälkeen uutta puhtia bändin touhuun kaikin tavoin.”

Rumpali Granö puolestaan sanoo:

”Kun Nicu soitti mulle ja kysyi jos voin tulla soittaa perkkoja yhdelle keikalle, en edes tiennyt, että kyse oli Flat Earthistä. Olin aivan täpinöissäni, kun ymmärsin mistä oli kyse. Keikka meni loistavasti ja jäbät olivat, että ’hei mennäänkö treenikselle skulaa lisää’. Kaikilla oli hyvä fiilis, ja yhtäkkiä Nicu ojensi kättä ja sanoi ’tervetuloa bändiin'”. Olen kiitollinen ja aivan fiilareissa tästä hommasta ja uudesta perheestä.”

Kuuntele tuore biisi tästä:

Luetuimmat

Uusimmat