Flesh Roxonin vahva paluuvideo nyt ulkona

Tänään julkaistu Flesh RoxoninBeauty And the Beast” karistaa kertaheitolla paitsi kesän hiekat sandaaleista mutta starttaa myös tamperelaisnelikon veekasin jälleen täyteen vauhtiinsa. Koneöljyn tuoksuisen modernin rock’n’rollin kotimainen lippulaiva koki viime vuonna pieniä miehistönvaihdoksia, joten uuden singlen myötä myös uusi kokoonpano esitellään tositoimissa.

Beauty And the Beast” -biisi syntyi bändin keulamiehen Nicky Rothenin ja hänen ystävänsä Juha Pietikäisen yhteistyönä:

Juha halusi esitellä mulle riffejään, jotka kuulostivat niin hyviltä, että päätin säveltää loput ja tehdä päälle sanat. Biisi kertoo eroprosessista, ja myös video noudattelee pitkältä biisin kertsin sanoja”, Nicky kertoo lisäten, että videon zombiosasto piti vain saada mukaan, kun ”ovathan ne siistejä”.

Tsekkaa Routafilmin Markus Niemisen kuvaama ”Beauty And the Beast” -video tästä:

Bändi viettää tänään mediapäivää Helsingissä ja järjestää faneilleen ilmaisen after work -keikan autenttisessa rock-ympäristössä Boothillissä. Tilaisuus alkaa klo 17.00 ja akustinen esiintyminen kuullaan noin puoli kuudelta. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan fiilistelemään paitsi uutta Beauty And the Beast -singleä mutta myös vanhempia -ralleja uusina versioina.

Tapahtuman sivu: https://www.facebook.com/events/1462048490543506/

Loppuvuoden ajan bändi keskittyy uusien biisien tekemiseen. Keikoille Flesh Roxon aktivoituu toden teolla ensi vuonna, jolloin bändi kiertää Suomea. Myös muu Eurooppa saa osansa rytistyksestä vuoden 2018 aikana. Keikkapäivät päivitetään osoitteeseen https://www.facebook.com/fleshroxon.

Kommentoi julkaisua