Flogging Molly elokuussa Kaapelitehtaalle

Valtaisaa suosiota nauttiva irkkupunk-yhtye Flogging Molly soittaa alkusyksystä uransa toistaiseksi suurimman oman keikkansa Suomessa. Aikaisemmin lukuisia kertoja festivaaleilla ja loppuunmyydyillä klubeilla nähty yhdysvaltalaiskokoonpano nousee Kaapelitehtaan Merikaapelihallin lavalle perjantaina 12. elokuuta.

Jo lähes viisitoista vuotta maailmaa kiertänyt tunnetaan riehakkaasta punkrockista, jota yhtye maustaa irlantilaisesta kansanmusiikista tutuilla soittimilla ja elementeillä. Toukokuussa viidennen studioalbuminsa ”Speed of Darkness” julkaisevan yhtyeen edellinen pitkäsoitto ”Float” ilmestyi vuonna 2008. Flogging Mollyn viimeisin levytys on viime keväänä julkaistu konserttitallenne ”Live at the Greek Theatre”.

Kaapelitehtaan konsertin 39 euroa maksavat liput tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippupalveluun maanantaina 28. maaliskuuta. Tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on tarjolla rajattu anniskelualue. Illan ohjelmistoon on luvassa myöhemmin julkistettava lämmittelijä. Kaapelitehtaan ovet avataan klo 20. Konsertin järjestelyissä on mukana Sue-lehti.

KEIKKA:
Pe 12.8.2011 Helsinki,

LIPUT:
Myyntiin ma 28.3.2011 klo 9.00

39 EUR +mahd. toimituskulut
Ennakko: Tiketti ja Lippupalvelu

Kommentoi julkaisua