Flow Festivaaleille lisää kiinnityksiä

Flow Festival 2015Flow Festivalin ohjelmistoon liittyvät yhdysvaltalaiset hiphop-artistit Tyler, The Creator ja , brittiläinen elektrotulokas , Yhdysvalloista ponnistava , ruotsalainen pop-lupaus , yhdysvaltalainen DJ-konkari Diplo sekä kotimaiset , , , -esiintyminen, ja .

julkaisee joukon uusi nimiä ohjelmistoonsa. Suvilahdessa nähdään elokuussa provokatiivisesta esiintymisestään tunnettu The Odd Future -räppäri ja tuottaja Tyler, the Creator, joka on niittänyt mainetta yhtenä merkittävimmistä uuden sukupolven hiphop-artisteista. iLoveMakonnenin Tuesday soi puolestaan tiuhaan viime vuonna, ja kun nuori lupaus kiinnitettiin Draken levy-yhtiölle, ovat tulevaisuuden odotukset korkealla. Fatima Al Qadirin, Nguzunguzun ja J-Cush:n muodostama superryhmä Future Brown on niin ikään noussut hiljattain esille kiinnostavalla, muiden muassa modernia hiphopia ja grimea yhdistelevällä musiikillaan. Lontoolainen trio Years & Years voitti puolestaan vuoden läpimurtoartisteja ennustavan, arvostetun BBC Sound of 2015 -äänestyksen. Kolmikko onkin todistanut jokaisella singlellään pystyvänsä kirjoittamaan ajattomia pop-hittejä ja sekoittamaan niihin ajanmukaista omalaatuista soundia, jossa yhdistyy tanssittava elektropop, R&B ja house.

Laulajatar ja MC Elliphant lukeutuu sen sijaan Ruotsin pop-maailman kirkkaimpiin lupauksiin persoonallisella ilmaisullaan, joka on saanut juurensa dancehallista ja bassomusiikista. Hänen läpimurtoaan on ollut siivittämässä joukko huipputuottajia aina Dr. Lukesta Diploon. Yhdysvaltalainen DJ Diplo on itse niin ikään yksi Flow’n uusista kiinnityksistä. Hän esiintyy festivaalilla sekä osana Major Lazeria että DJ:nä.

Kotimaisia kiinnityksiä ovat rap-kolmikko Ruger Hauerin riveistä ponnistanut, Suomen puhutuimpiin tulokkaisiin lukeutuva Paperi T, nostalgista pop-rockia soittava Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, uutta musiikkia valmisteleva indierock-yhtye French Films, vuoden ainoan keikkansa soittava Jukka Karjalainen, joka vetää pallolavalla alkuperäisen yhden miehen Lännen-Jukka -shownsa sekä suomalais-algerialainen laulaja-lauluntekijä Manna, joka esiintyy Flow’ssa jousisektiolla varustetun yhtyeen kanssa. Lisäksi Suvilahdessa nähdään pop-yhtye Regina, joka soittaa Flow-keikkansa pari kuukautta ennen Katso maisemaa -esikoisalbuminsa kymmenvuotispäivää, suunnilleen kolme vuotta edellisen live-esiintymisensä jälkeen. Keikka on yhtyeen ainoa koko vuonna.

Muita varmistuneita esiintyjiä vuodelle 2015 ovat mm. Alt-J (UK), Beck (US), Belle and Sebastian (UK), Florence + The Machine (UK), Flying Lotus (US), Foxygen (US), Future Islands (US), Major Lazer (US), Run The Jewels (US), Todd Terje live (NO) ja The War On Drugs. Lisää tietoa artisteista.

www.flowfestival.com
www.facebook.com/FlowFestival
www.twitter.com/FlowFestival
www.instagram.com/flowfestivalhelsinki

Kommentoi julkaisua