Flow Festival

Flow Festivaaleille lisää kiinnityksiä – mm. Beth Ditto, Black Lips sekä Satellite Stories

Kirjoittanut Teemu Hakala - 3.5.2017
Flow Festival

Flow Festivalin esiintyjäkaarti kasvaa loistavilla artistilisäyksillä, ja lisää julkistuksia on luvassa pitkin toukokuuta. Flow’n ohjelmisto on saanut alkuvuoden aikana poikkeuksellisen hehkuttavan vastaanoton kansainvälisessä mediassa. Mm. The Guardian, Esquire, The Independent, Vogue ja The Telegraph ovat nostaneet Flow’n parhaiden musiikkifestivaalien listalleen.

2000-luvun indie-rockin ikoneihin kuuluvan Gossipin keulahahmona tunnettu, upea Beth Ditto saapuu Flow Festivalille. Ensimmäisen sooloalbuminsa 16.6. julkaiseva Ditto on tehnyt näyttävän paluun ensimmäisellä singlellään Fire, jonka energinen rock-blues lupailee uutta tyylisuuntausta artistin tulevalle tuotannolle. Ensimmäistä kertaan Suomeen saapuva vahvaääninen laulaja on toistaiseksi julkistanut Flow’n lisäksi vain yhden Euroopan keikan kesäksi.

Flow Festivalin lavalla elokuussa nähdään myös hiphopin visionääri ja oman tiensä kulkija Danny Brown. Loistavista lyriikoistaan tunnettu yhdysvaltalainen Brown käsittelee musiikissaan usein henkilökohtaisia ja puhuttelevia teemoja, itsereflektoivalla ja paikoin ironisella otteella. Brownin viimeisin albumi Atrocity Exhibition on kriitikoiden ylistämä kipeän rehellinen kuvaus artistin menneisyydestä ja nykyisyydestä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Yhdysvaltalainen garage- ja indierockbändi Black Lips saapuu elokuisella Euroopan kiertueellaan myös Flow’hun. Yhtye on tunnettu räikeistä keikoistaan, joten odotettavissa on varmasti mieleenpainuva spektaakkeli. Huipputuottajien, kuten Mark Ronsonin ja Sean Lennonin kanssa työskennellyt Black Lips julkaisee uuden albuminsa Satan’s graffiti or God’s art? perjantaina.

Myös oululainen Satellite Stories esiintyy kesällä Flow’ssa. Yhtyeen 12.5. ilmestyvä uusi albumi Young Detectives tulee olemaan Satellite Storiesin ensimmäinen julkaisu isolla levy-yhtiöllä, ja tulevalla neljännellä studiolevyllä bändi päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä ja äänittää sen kokonaan itse. Albumin miksaamisesta vastaa Grammy-palkittu Fernando Lodeiro (mm. Vampire Weekend, Regina Spektor).

Aiemmin vahvistuneita esiintyjiä ensi kesän Flow Festivalille ovat mm. Frank Ocean, Lana Del Rey, The xx, Aphex Twin, London Grammar, Ryan Adams, Flume, Moderat, Young Thug, Goldfrapp, Death Grips, The Afghan Whigs, Sparks, Car Seat Headrest, Sampha ja Angel Olsen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Flow Festival järjestetään 11.–13. elokuuta 2017 Helsingin Suvilahdessa.

Flow Festivalin vuoden 2017 varmistuneet kumppanit ovat pääyhteistyökumppani Lapin Kulta, kumppanit Aalto-yliopisto, American Express, Bright Finland, Oatly, OP Helsinki, Paulig, Plan B, Stopteltat, Sun Effects ja Zalando sekä mediakumppanit Basso, Clear Channel, Helsingin Sanomat ja Resident Advisor.

www.flowfestival.com
www.facebook.com/FlowFestival
www.twitter.com/FlowFestival
www.instagram.com/flowfestivalhelsinki

Liput:
Ticketmaster www.ticketmaster.fi p.0600-10-800
Tiketti www.tiketti.fi p.0600-1-1616
3 päivää: 185€
2 päivää: 149€
1 päivä: 99€
Hinta voimassa toistaiseksi. Lippuhinta sisältää palvelumaksun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy