Flow festivaalille lisää kiinnityksiä

Flow Festival 2013Flow’n ohjelmisto täydentyy, kun kaksi vaihtoehto-elektron kärkinimeä, yhdysvaltalainen Autre Ne Veut sekä brittiläinen Mount Kimbie, vahvistavat esiintymisensä Suvilahdessa elokuussa. Uusia kotimaisia lisäyksiä ovat Häxjesus ja Yöt.

Uuden polven elektronisesti soivan ja kokeellisemmasta popista lainaavan r&b:n tuorein kärkinimi, Autre Ne Veut, on voittanut niin kuulijat kuin kriitikot puolelleen eksentrisesti musiikillisia ääripäitä yhdistelevillä, mutta samalla herkillä levytyksillään. Viimeisimmän, talvella ilmestyneen Anxiety-albumin saaman ylistyksen myötä mies osoitti jälleen, että elektro-r&b-virtuoosin titteli on ansaittu. Mount Kimbie eli Dominic Maker ja Kai Campos kutovat utuisen elektron ja korkealentoisen popin säikeistä kirjavia rytmejä. Toukokuussa ilmestynyt Cold Spring Fault Less Youth -albumi soi yhtälailla ajattomana ja ajankohtaisena. Sama hienovarainen monipuolisuus toisintuu yhtyeen live-esiintymisissä uusia sävyjä alati keräävänä, joten odotukset ovat korkealla.

Uuden aallon tanssi-rockia myrskyisän shamanistisesti puskeva Häxjesus on saavuttanut viime vuosina kulttimaineen pohjolan rannoilla ruotsiksi lauletuilla, teatraalisilla kappaleillaan. Kotimaisen gootti-crunkin esitaistelija Yöt esittelee puolestaan tummien bassolinjojen ja kryptan viileydestä kumpuavia melodioita. 

Lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa heinäkuussa. Kymmenes Flow Festival järjestetään 7.–11. elokuuta Suvilahdessa.

Flow Festivalin vuoden 2013 kumppaneita ovat pääyhteistyökumppani Nokia, sekä kumppanit Brand Factory, Carrera, Clear Channel, Heineken, Helsingin Energia, Helsingin Sanomat/Nyt, Radio Helsinki, Red Bull Music Academy, RGB, Stopteltat, Sun Effects, UPM, Yellow Tail.

Tapahtumaa tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

www.flowfestival.com
www.facebook.com/FlowFestival
www.twitter.com/FlowFestival

Liput: Tiketti www.tiketti.fi, p. 0600-1-1616
1 päivä: Ke 54 € / Pe 79 € / La 79 € / Su 79 €
2 päivää: 125 €
3 päivää: 150 €
3 päivää + keskiviikon avajaiskonsertti 180 €
Itämeri-lippu saatavilla kaikkiin lipputyyppeihin +2 €.
+ lipunmyyjän toimituskulut alk. 2,50 €. Ostorajoitus 6 lippua / asiakas. Liput nimetään ostotilanteessa ja henkilöllisyys on todistettava rannekkeenvaihdossa. Mikäli asiakas toivoo nimenvaihtoa lippuunsa, se onnistuu ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@tiketti.fi

Kommentoi julkaisua