Flow Festival julkaisi lisää kiinnityksiä

Bat For Lashes, Hudson Mohawke, Julia Holter, Black Lizard, Jaakko Eino Kalevi ja Aino Venna liittyvät Flow Festivalin musiikkikattaukseen. Lisäksi Flow lanseeraa uuden Magazine-osion nettisivuillaan.

Flow’n esiintyjäkaartiin liittyy uuden polven ylistetyimpiin laulunkirjoittajiin lukeutuva Bat For Lashes. Brittiläinen Natasha Khan, taitelijanimeltään Bat For Lashes, julkaisi viime syksynä odotetun The Haunted Man –albuminsa. Kolmas levy on jälleen osoitus Khanin erehtymättömästä kyvystä luoda kokonaisuus ainutlaatuisia poplauluja, ja singlenäkin julkaistu Laura on yksi vuoden 2012 hehkutetuimmista kappaleista. Intensiivisistä keikoistaan tunnettu artisti antaa odottaa paljon myös Flow-esiintymisestään.

Muita Flow’n ohjelmaan liittyviä artisteja ovat kokeelllisella popillaan hämmästyttävä kalifornialainen Julia Holter sekä skotlantilainen huipputuottaja ja DJ Hudson Mohawke. Kotimaisia lisäyksiä ovat psykedeelisellä garagerockillaan kansainvälisestikin huomiota herättänyt Black Lizard, värikkäästä elektrostaan tunnettu Jaakko Eino Kalevi sekä yksi Suomen indiekentän tuoreimmista menestystarinoista, Aino Venna.

Lisäksi Flow Festival lanseeraa uuden Magazine-osion nettisivuillaan. Magazine on julkaisukanava, joka rikkoo perinteisen festivaalisivuston rajoja ja antaa tilaa myös löyhästi festivaaliin liittyville sisällöille. Luvassa on niin Flow’n esiintyjiin liittyviä tuoreita näkökulmia kuin heidän musiikkinsa taustoittamista, kirjoituksia kulttuuri-ilmiöistä sekä katsauksia festivaalivalmisteluihin ja Flow’n kymmenen vuoden historiaan.

Kymmenes Flow Festival järjestetään 7.–11. elokuuta Suvilahdessa.

Flow Festivalin vuoden 2013 kumppaneita ovat pääyhteistyökumppani Nokia, sekä kumppanit Brand Factory, Clear Channel, Heineken, Helsingin Sanomat/NYT, Radio Helsinki, Red Bull Music Academy, RGB, Sun Effects, Yellow Tail, Carrera.

Tapahtumaa tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

www.flowfestival.com
www.facebook.com/FlowFestival
www.twitter.com/FlowFestival

Kommentoi julkaisua