Flow Festivalin esiintymisaikataulut julkistettu

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 25.7.2019

Helsingin Suvilahdessa elokuun 9. – 11. päivä järjestettävän Flow Festivalin esiintymisaikataulut on julkistettu, minkä lisäksi folk-pop-duo Karina on lisätty ohjelmistoon. Aiemmin festivaalille julkistettu Koffee on joutunut siirtämään keikkansa Yhdysvaltojen kiertueen vuoksi, mutta yhtye tullaan näkemään Flow Festivalilla ensi vuonna.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Flow Festivalilla esiintyy yli 170 artistia tai ryhmää yhteensä yhdellätoista ainutlaatuisella esiintymispaikalla. Flow’n suuremmat ulko- ja telttalavat pitävät sisällään innostavia ja sykähdyttäviä spektaakkeleita, kun taas pienemmät venuet tarjoilevat yleisölleen intiimimpiä ja tunnelmallisia hetkiä. Tämän vuoden uutena tapahtumatilana on monimuotoista ohjelmaa juhlistava Pink Space, joka on itsessään myös taideteos. Flow’hun saapuvia artisteja ovat muun muassa Solange, Erykah Badu, The Cure, Tame Impala, Robyn, Father John Misty, James Blake, Stereolab, Seinabo Sey, Earl Sweatshirt, Neneh Cherry, Tove Lo, Blood Orange ja Nao. Uusin kiinnitys festivaalille on Karina, yksi tämän hetken kiehtovimmista kotimaisista indiekokoonpanoista.

Karinan omakustannedebyyttialbumi ”Karina” julkaistiin alkuvuodesta 2018 ja se oli ehdolla Pohjoismaiden tärkeimmän musiikkipalkinnon, Nordic Music Prizen saajaksi. Helsingin Sanomissa albumi sai viisi tähteä, ja arvio ylisti sen yhdeksi hienoimmista kotimaisista esikoisista vuosikausiin. Muun muassa kappaleita ”Bambi” ja ”Täällä sinua juhlitaan” luonnehdittiin vuoden parhaiksi popkappaleiksi. Tänä kesänä Karina on kiertänyt Eurooppaa amerikkalaisbändi Beirutin kanssa.

Flow Festivalin vuoden 2019 kumppanit ovat pääyhteistyökumppani Lapin Kulta Pure, kumppanit Bright Finland, Kesko, Lumo, Nordea, Oatly, Paulig, Perlage, Reaktor, SEAT, Stopteltat ja Sun Effects, mediakumppanit Basso, Clear Channel, Helsingin Sanomat ja Resident Advisor sekä Sustainable Flow -kumppanit Neste, HSY ja UPM ProFi.

Luetuimmat

Uusimmat