Tengger Cavalry -promokuva 2016

Folk metal -ryhmä Tengger Cavalryn vokalistilta uusi aluevaltaus – mukana strategiapelin soundtrackilla

Kirjoittanut Teemu Esko - 9.2.2018

Kiinasta Yhdysvaltoihin muuttanut folk metal -yhtye Tengger Cavalry on tullut tunnetuksi tavastaan yhdistellä Keski-Aasian musiikkiperinnettä metalliin. Yhtyeen nokkamies Nature Ganganbaigal tuo nyt osaamisensa Sid Meier’s Civilization VI -strategiapeliin, jonka soundtrackilla hän on mukana.

Civilization VI -pelissä pelaaja valitsee kehitettäväkseen yhden sivilisaation kaikkiaan 19 vaihtoehdosta, joille on omat kutakin aikakautta kuvastavat teemamusiikkinsa. Tavoitteena on laajentaa omaa valtakuntaa ja suojella sen pääkaupunkia hyökkääjiltä. Muiden sivilisaatioiden kanssa voi käydä kauppaa ja sotia, joista jälkimmäisen ohella pelin voi voittaa nojaamalla tieteisiin, kulttuuriin tai uskontoon.

Vuonna 2016 ilmestyneen Civilization VI:n uusin lisäosa ”Rise and Fall” tuo peliin Genghis Khanin johtamat mongolit, joiden teemamusiikilla Nature G soittaa perinteistä morin khuur -jousisoitinta sekä esittelee yhtyeensä tavaramerkiksi muodostunutta kurkkulaulua. Voit kuunnella hänen esityksensä tästä:

Firaxis Gamesin kehittämä ja 2K Gamesin julkaisema Civilization VI: Rise and Fall on nyt saatavilla.

Tengger Cavalry julkaisee uuden ”Cian Bi” -albuminsa helmikuun 23. päivä Napalm Recordsin kautta. Voit kuunnella tästä albumin ensimmäisen singlen, joka kulkee nimellä ”Ride Into Grave And Glory (War Horse II)”: