Folkahtavaa black metalia Lord of the Rings-hengessä – Falls of Raurosin tulevan albumin tiedot julki

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.1.2017

J.R.R Tolkienin Lord of the Ringsin Anduin-joen vesiputouksen mukaan nimetty Falls of Rauros on paljastanut julkaisevansa neljännen pitkäsoittonsa ”Vigilance Perennial” maaliskuun 31. päivä. Tuleva teos julkaistaan CD-, LP- ja digiformaatissa Yhdysvalloissa Bindrune Recordingsin toimesta, kun taas Euroopassa julkaisusta huolehtii Nordvis.

Folkahtavaa black metalia esittävä Falls Of Rauros on perustettu vuonna 2005 Mainen osavaltiossa sijaitsevassa Portlandissa veljesten, Aaronin ja Evanin aloitteesta. Aaronin mukaan upealla luonnollaan mainostava Maine on kaunis ja omaperäinen paikka, jonka rosoiset rannikot ja luonnontilassa olevat laajat metsäalueet ovat olleet vaikuttavia tekijöitä musiikissa, jota nykyisin nelihenkinen orkesteri soittaa.

“The landscape and demeanor of Maine’s wilderness has no doubt had a pretty massive influence on the music we make. It’s a beautiful and distinctive place, and to find yourself in a state of near-­alone, near­-transformative wandering or rest in this region is indescribable.”

Kvartetti on paljastanut myös tulevan ”Vigilance Perennial”-albumin kappalelistan sekä näyttävän kansikuvan, joka on ruotsalaisen Sólfjall Designin luomus.

Kappalelista:
1. White Granite
2. Labyrinth Unfolding Echoes
3. Warm Quiet Centuries of Rains
4. Arrow & Kiln
5. Impermanence Streakt Through Marble

Yhtyeen edellinen albumi, vuonna 2014 ilmestynyt ”Believe In No Coming Shore” on kuunneltavissa alempaa.

Luetuimmat

Uusimmat