Foredoomed julkaisi debyyttialbuminsa

Foredoomed

Joensuulainen melodinen death metal -yhtye Foredoomed julkaisi perjantaina 18. elokuuta ”Ordeal”-nimisen debyyttialbuminsa. Yhdeksästä biisistä koostuva pitkäsoitto sisältää vaikutteita muun muassa Opethin ja Wintersunin tyylisiltä metalliyhtyeiltä, ja koko albumin voi kuunnella Spotifysta ja Bandcampista.

Viime vuoden kesällä uutisoimme yhtyeen aloittaneen soittajahaun, joka on vihdoin tuottanut tulosta eli uusi rumpali ja basisti ovat löytyneet. Bändi on itse tyytyväinen omakustanteensa valmistumisesta, ja yhtyeen kitaristi Asmo Jurvanen kommentoi fiiliksiään seuraavasti:

”Tämän levyn tuotanto aloiteltiinkin jo meidän soittajahaun aikana ja sopivat jäsenet löytyivätkin siinä esituotannon ja nauhoituksien aikana. Laulaja-kitaristi Aten kanssa ollaan aika vaatimattomissa olosuhteissa, lähes nollabudjetilla, tuotettu kyseistä kokopitkää ja on mukava nähdä, miten hyvää palautetta levystä on tullut kokonaisuudessaan. Nyt alkaa niin materiaalin kuin koko bändin jäsenistön palaset pikkuhiljaa loksahtelemaan paikoilleen ja tästä on hyvä siirtyä seuraavaksi keikkarintamalle.”

Bändi on tähän mennessä julkaissut neljä lyriikkavideota, jotka voi tsekata alla olevista linkeistä:

 

Foredoomed Facebookissa

 

Kirjoittanut: Iina Ryynänen

Kommentoi julkaisua