Forte Silence julkaisi uuden singlen ”Anyone Home”

on vuonna 2018 ensimmäisen singlensä ”No Self Control” julkaissut hybrid rock -bändi. Bändin kolme julkaistua singleä ovat striimanneet lähes puoli miljoonaa, ja kuulijakunta kasvaa tasaisesti ympäri maailman.

”Viimeisin single tuli noin vuosi sitten ja Covid-19 on sekoittanut meidänkin pakkaa. Piti olla keikkoja ja single piti tulla aikasemmin, mutta isot muutokset tapahtuma-alalla sekoittivat kuviot. Bändin jäsenistö on kokenut muutoksen hyvässä hengessä, ja ollaan löydetty puuttuvat palaset nyt tulevaan seuraavaan steppiin. On ollut hieno huomata, että meidän kuuntelijamäärät kasvaa koko ajan ulkomailla, ja tähtäin on entistä isommin sinne suuntaan.

Tällaisina aikoina meillä kellään ei ole helppoa, ja elämä on kaikin puolin vaikeaa. Ihmisten mielenterveys kärsii ja vastakkainasettelu luo huonoa ilmapiiriä maailmaan. Elämästä pitää löytää silti ne positiiviset asiat kaiken vaikean keskellä, ja meidän pitäisi tukea enemmän vähäosaisia ja niitä, joiden mielenterveys on nyt koetuksella tän kaiken hulluuden keskellä”, kertoo bändin kitaristi ja säveltäjä Tuomas ”Gary” Keskinen

Uusi single ”Anyone Home” julkaistiin 20.11. Biisi käsittelee mielenterveysongelmia. Vuonna 2020 Forte Silence uudistui ja työstää tällä hetkellä uutta musiikkia studiolla.

Forte Silence:

Wellu Rowaltz : Laulu
Ella Tepponen : Laulu
Tuomas ”Gary” Keskinen : Kitara, Koneet
Teijo Jämsä : Rummut, Koneet

Kommentoi julkaisua