Forthilta tuore single kunnianosoituksena uskollisille faneille

Suomalais-kanadalainen rock-bändi julkaisi alkuvuonna julkaistun ”Captivity” -albumin jälkeen uuden ”Vixen” -singlen halloweeninä, kunnianosoituksena kaikille faneille, jotka ovat kulkeneet yhtyeen mukana alusta lähtien. Alun perin vuonna 2011 Scandal Recording -studiolla äänitetty kappale oli bändin perustajien, Brian Forthin ja Tim Norrgrannin ensimmäinen yhteissävellys. Kappale kirjoitettiin aikana, jolloin yhtyeessä olivat mukana Markus Hollmen (rummut) sekä Tuomas Virta (bassokitara) ja bändi tunnettiin nimellä The Roc.

”Vixen” kertoo klassisen tarinan kauniin viettelijättären ja vastustamiseen kykenemättömän miehen kohtaamisesta, joka ei pääty hyvin. Niin kuin Forthin kappaleet yleensä, on tämäkin saanut innotuksensa yhtyeen jäsenten tosielämästä. Kappale on myös oodi 80-luvun voimarockille, ja bändi kiertää Etelä-Suomessa marraskuun alussa promoamassa uutta singleä.

Forth on kansainvälinen yhtye. Keulamies Brian Forth on kotoisin Torontosta, mutta asuu tällä hetkellä ”rakkauspakolaisena” Suomessa. Hän muodostaa yhtyeen yhdessä Tim Norrgrannin (kitara), Mikael Söderbäckin (basso) ja Eric Von Hertzenin (rummut) kanssa.

Kommentoi julkaisua