Frank Turner And The Sleeping Souls Tavastialle huhtikuussa

Frank TurnerFolkpunk-artisti palaa ensi keväänä Suomeen. The Sleeping Souls -yhtyeensä kanssa keikkaileva muusikko sekä myöskin Iso-Britanniasta saapuva lämmittelijä Ducking Punches esiintyvät Tavastialla lauantai-iltana 23. huhtikuuta. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Ennen vuonna 2005 käynnistynyttä soolouraansa hardcorepunk-yhtye Million Deadin keulahahmona vaikuttanut Frank Turner on yksi nykypäivän menestyneimpiä folkpunk-muusikoita. Loppuunmyydyllä Wembley Arenallakin konsertoinut artisti julkaisi marraskuussa uransa kuudennen sooloalbuminsa ”Positive Songs for Negative People”, joka nousi brittilistan toiselle sijalle. Viimeiset vuoden Frank Turner on keikkaillut ja levyttänyt nelihenkisen The Sleeping Souls -bändinsä kanssa.

Konsertin avaava Ducking Punches yhdistelee tuotannossaan illan pääesiintyjän tavoin punkrockia ja folk-musiikkia. Aikaisemmin Frank Turnerin rinnalla vaikuttaneen Dan Allenin perustama kokoonpano on soittanut urallaan jo yli 1000 konserttia, ja yhtyeen ideologia on toimia mahdollisimman pitkälti tee se itse -hengessä.

LIPUT:
Ennakkoon Tiketistä alk. 20 EUR

http://frank-turner.com
www.facebook.com/frankturnermusic
www.facebook.com/duckingpunchesuk
www.tavastiaklubi.fi
www.fullsteam.fi

Kommentoi julkaisua