Kuva: AJ Savolainen

Freedom Fuel julkaisi musiikkivideon tulevalta kakkosalbumiltaan

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 14.12.2018
Kuva: AJ Savolainen

Helsingissä vuonna 2015 perustettu kolmihenkinen Freedom Fuel julkaisee toisen albuminsa ”DANCE!” helmikuussa 2019 Inverse Recordsin kautta. Bändi on nyt julkaissut ensimmäisen kappaleen tulevalta albumiltaan kappaleeseen nimeltä ”Two To Tango”  kuvatun musiikkivideon muodossa ja voit katsoa videon tästä:

Laulaja-kitaristi Teemu Holttinen kommentoi:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Two to Tango” on täydellinen näyte tulevalta albumiltamme ”DANCE!”. Siinä on tietynlainen paranoia, että olet yksin pääsi sisällä ja ympärilläsi oleva tila on täynnä juonittelua, vihaa ja opportunismia. Jossain kuitenkin on toivonpilkahdus ja tarve ihmisyhteydelle, sillä yhdessä voimme selviytyä. Albumi kertoo syntymästä, elämästä, kuolemasta ja uudelleensyntymisestä.

Tämä on toinen albumimme ja emme halunneet tehdä debyyttiämme uudelleen. Koko ajatus saman keiton tekemisestä joka päivä ei sovi meille. Niinpä lisäsimme hieman ulottuvuutta, ja albumi on musiikillisesti ja soundillisesti paljon dynaamisempi. Halusimme säilyttää trion minimalistisen tunnelman ja jättää paljon ilmaa soundeihin, mutta samalla emme halunneet pysyä tiukasti rummut-basso-kitara -linjalla, joten lisäsimme mausteita sinne tänne.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy